Toggle Header

Diensten

Voorbeelden van diensten:

Interimmanagement bij onderwijs- of culturele instellingen

Tijdelijke aansturing van een afdeling om meer structuur/rust te krijgen in de organisatie, specifieke problemen op te lossen in de organisatie of een nieuwe koers te vinden.

Begeleiden van teams bij accreditatietrajecten van opleidingen

Uitvoeren van evaluaties, in samenwerking met het team schrijven van een zelfevaluatierapport, opstellen programma voor de accreditatie, organiseren proefaudit, begeleiden medewerkers tijdens accreditatie, vertalen uitkomsten naar verbeterplan.

Ondersteunen van het management bij het verbeteren van opleidingen

Uitvoeren onderzoek bij studenten/docenten/werkveld/management, organiseren van teamdagen, documentanalyse, vertalen van uitkomsten naar verbetermogelijkheden, uitwerken implementatieplan, begeleiden implementatie.

Ontwikkelen van nieuwe opleidingen

Samenstellen ontwikkelteam, onderzoek naar arbeidsmarkt/werkveld, definiëren eindtermen, uitwerken toetsplan, inhoud en didactiek van de opleiding, vertaling van ontwerp naar organisatie en personeel,  studiematerialen en ICT-voorzieningen.

Voorzitten van teamdagen

In samenwerking met management vaststellen van doel, ontwikkelen programma, inhoudelijke voorbereiding, voorzitten teamdagen, opstellen verslag en vertaling van resultaat naar vervolgacties.

Klanten zijn onder andere:

ArtEZ hogeschool voor de kunsten, Universiteit Twente, Cultuur Oost, Concordia film theater beeldende kunst, Kameroperahuis, Scholen in de kunst, Muzehof Centrum voor de Kunsten.

foto-diensten

 • “Iris is gewend om strategisch te denken en geeft vernieuwende en innovatieve impulsen aan het proces.”

  — Marcel de Groen, Marcel de Groen Consultancy

 • “Iris is in staat een complexe situatie terug te brengen tot een logisch en behapbaar geheel. Ze is analytisch, denkt mee in mogelijkheden en komt met verrassende opties.”

  — Bart Huydts, Directeur Art Business Centre, ArtEZ hogeschool voor de kunsten

 • Laatste Tweets

  Volg mij
  • RT @jhmommers: Ken of ben jij een jongere die zich met klimaat bezig houdt? Ik kan je hulp goed gebruiken: https://t.co/FG7jm8FRvM

   about 1 week ago on May 6, 2021 at 8:00am
  • RT @ArtEZUniversity: Voor de afdeling Onderwijs & Kwaliteit zijn we op zoek naar een Hoofd Onderwijs & Kwaliteit. Ben jij die verbindende,…

   about 1 week ago on May 5, 2021 at 6:48am
  • RT @daniellebraunOL: Wat weinig mensen weten... is dat het homomonument werd geplaatst omdat homo's lang niet mee mochten doen met de krans…

   about 1 week ago on May 5, 2021 at 5:56am

  Contact

  Bartelsweg 38
  7311 DL Apeldoorn
  E: info@irisvandekamp.nl
  T: 06 – 47 21 49 07

  Contactformulier