Toggle Header

Iris

Mensen waar ik mee of voor werk, beschrijven mij als persoon en mijn aanpak met de volgende steekwoorden: gedreven, analytisch, actie- en resultaatgericht, verbindend, creatief, vernieuwend en ondernemend.

Deze kwaliteiten zet ik graag in om de kracht van een dienst, product of een team te versterken. Ik vind het prachtig om de meerwaarde van de verbinding van mensen of organisaties te onderzoeken, de meerwaarde te vertalen naar plannen en de plannen uit te voeren. Ik wil helpen vernieuwing op gang te krijgen.

In het verleden deed ik dit bij de oprichting van het Netwerk van Ondernemende Onderwijskundigen in 2001 en de oprichting van stichting Muziekhuis Deventer in 2013. NetOO is een vereniging waar zelfstandig gevestigde onderwijskundigen samenwerken bij het werven en uitvoeren van projecten. Muziekhuis Deventer heeft zeven jaar succesvol bestaan als locatie en netwerk van en voor ondernemende muziekdocenten. Vanaf 2018 ben ik mee gaan bouwen aan Stichting Educatiepunt, een organisatie die basis- en voortgezet onderwijs verrijkt met leerzame initiatieven uit de omgeving. Duurzame verbinding tussen scholen en bedrijven in de omgeving staat hierbij centraal.

Een aantal hoofdpunten uit mijn Curriculum Vitae:

 • Drs. Toegepaste Onderwijskunde, Universiteit Twente (afgerond in 1995)
 • Master Strategisch management in de non-profit sector, Universiteit Utrecht (afgerond in 2011)
 • Bestuurslid Stichting Educatiepunt, coördinator en projectleider van afdeling Apeldoorn (2018 – heden)
 • Werkzaam als zelfstandig onderwijskundig adviseur en projectleider bij o.a. ArtEZ hogeschool voor de kunsten (2014-heden)
 • Werkzaam in loondienst bij ArtEZ hogeschool voor de kunsten (2008-2014) als resp. hoofd van de afdeling Onderwijs en Kwaliteit en interimhoofd van het Honoursprogramme Theorie en onderzoek
 • Jurylid van de Marina van Damme Beurs, Universiteit Twente (2018 – heden)
 • Oprichter, beheerder en bestuursvoorzitter van Muziekhuis Deventer, locatie en netwerk van en voor ondernemende muziekdocenten (2013 – 2020)

– Iris van de Kamp

 • Laatste Tweets

  Volg mij
  • RT @caringfarmers: Deze bioboer ⁦@PeterOosterhof2⁩ noemt meer bloemen, kruiden en insecten op zijn land ook winst: https://t.co/i0DGMRqKp1

   about 22 hours ago
  • RT @AT5: Halsema: Jason Bhugwandass held van onze stad en een enorm rolmodel. "Je hebt het verdiend en we zijn blij dat je er bent"

   https:…

   about 1 week ago on May 15, 2022 at 1:16pm
  • RT @janrotmans: Het kan niet zo zijn dat oliemaatschappijen recordwinsten boeken en huishoudens hun energierekening niet kunnen betalen. Du…

   about 3 weeks ago on May 3, 2022 at 7:38am

  Contact

  Bartelsweg 38
  7311 DL Apeldoorn
  E: info@irisvandekamp.nl
  T: 06 – 47 21 49 07

  Contactformulier